Ajs, pomyśl trzy razy. Czarne auto jest jest fajne, ale... dziś chciałbym szary antracyt lub szary satin.
Porównanie - proszę o opinie
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez hotraindziś chciałbym szary antracyt
[ Dodano: Sro 24 Sie, 11 10:10 ]
Zamieszczone przez theOnePytanie gdzie te 15k rocznie będzie pokonywanych? Jeśli głównie miasto, to mogą wystąpić problemy z dpf
masz dpf że o tym piszesz?
bo ja mam i jakoś nie mam problemów z DPFem
a DSG polecam :szeroki_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
leszekmw, Zaraz po kupieniu, w kwietniu, na odcinku 5-10 km po Lublinie palił nawet ponad 13. Teraz na takim odcinku prawie zawsze 10,6-10,8. Klimatyzacja włączona stale, 19-20 stopni. Piszę o wskazaniach komputera. Przebieg lekko ponad 5 tys.
Jestem bardzo zadowolony, to o litr-dwa mniej niż fabia kombi 1.4.
Aha, co do Twojego spalania - może ja jeżdżę jeszcze bardziej pizdowato :-) a może to zasługa dsg, Ty w golfie chyba tego nie masz ?
Komentarz
-
-
kross12
Wracając do koloru, to biała przy odrobinie nakładów też dobrze wygląda, poza tym zaoszczędzoną kasę możemy wydać na jakieś przydatne dodatki
Komentarz
-
piotrek_gdy, :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Gdyby w Skodzie była biała perła, to ok, ale lodówkowa biel do mnie już nie przemawia, przyglądałem się takowej O2 FL na stacji ostatnio i jednak minął mi zachwyt nad tą wersją bieli.
DPF - mitomania o kłopotach z tym wynalazkiem, nawet nie będę dyskutował, powiem tylko tyle, że codziennie spotykam się z dwiema osobami jeżdżącymiO2 FL i w mieście i w trasie, w różnych proporcjach jeżeli chodzi o ilość km, czasem przez miesiąc nie wyjeżdżają te auta poza miasto, obydwa przebiegi ponad 30 tysięcy km w 10 miesięcy zrobione i ŻADNYCH problemów z nimi nie ma. W całości, łącznie z DPF-em bezproblemowe auta. Silniki 2.0 TDI 140KM, MY 2011.
Co prawda mojemu włoskiemu koledze w A6 2.7 TDI DPF się odzywa ale on jeździ po Mediolanie głównie, z tym, że jak się takie cuś stanie, krótka wizyta na obwodnicy rozwiązuje problem. Auto nalatane ma ponad 180kkm. Sam miałem je przez dwa tygodnie w użytkowaniu i nie wiedziałbym że ma DPF gdyby nie to, że później jakoś wywiązała się na ten temat rozmowa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysnAha, co do Twojego spalania - może ja jeżdżę jeszcze bardziej pizdowato :-) a może to zasługa dsg, Ty w golfie chyba tego nie masz ?
przy normalnej jeździe średniodynamicznej spalił na tej samej trasie 7 z kawałkiem.
dsg w golfie nie mam .O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AjsKontaktowałem się z kolegą Big i jak poczytałem jego posty o tym ile czasu i energii (o kasie nie wspomnę) poświęca na pielęgnację jasnego wnętrza poddałem się.
Ech, nikt nie mówił, że będzie lekko...
Komentarz
-
-
Jedyne co mnie powstrzymuje to dwójka dzieciO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez AjsPosiedziałem w octavce znajomego - straszna ta czarnota dechy w wersji Onyx/Onyx
Poza tym jasne wnętrze nie pasuje do OII, a drewno to już w ogóle...Skoda to nie mercedes :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Zamieszczone przez lorua na co się ostatecznie decydujesz ?
Z innej beczki - wciąż są takie chore terminy realizacji zamówień? Mam nadzieję, że firmy flociarskie mają jakieś miejsca porezerwowane, albo biorą bez kolejki? :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ajs1.4 TSI Elegance + DSG, czarna lub antracyt - tu się jeszcze waham.
Zamieszczone przez AjsZ innej beczki - wciąż są takie chore terminy realizacji zamówień? Mam nadzieję, że firmy flociarskie mają jakieś miejsca porezerwowane, albo biorą bez kolejki? :szeroki_usmiechO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainDPF - mitomania o kłopotach z tym wynalazkiem, nawet nie będę dyskutował, powiem tylko tyle, że codziennie spotykam się z dwiema osobami jeżdżącymiO2 FL i w mieście i w trasie, w różnych proporcjach jeżeli chodzi o ilość km, czasem przez miesiąc nie wyjeżdżają te auta poza miasto, obydwa przebiegi ponad 30 tysięcy km w 10 miesięcy zrobione i ŻADNYCH problemów z nimi nie ma. W całości, łącznie z DPF-em bezproblemowe auta. Silniki 2.0 TDI 140KM, MY 2011.
Ja mam 6 miesięcy i przebieg 7,5 tys. (a i tak ostatnio trochę po trasach jeździłem)Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Z innej beczki - wciąż są takie chore terminy realizacji zamówień?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrain..." i w mieście i w trasie, w różnych proporcjach jeżeli chodzi o ilość km" ... - Zorr
Ja mam już prawie 22kkm od 4 grudnia 2010 a nie jestem z zaopatrzenia :wink:
Kiedy jestem w Warszawie codzienny plus minus pokonywany dystans to 90 -100 km.
ja normalnie dziennie przejeżdżam 10km i to często w korkach i nie wiem czy nowy lepiej działający DPF by to wytrzymał.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwtak może być ,kupowałem auto miesiąc temu i to co chciałem na zamówienie to okres oczekiwania przynajmniej 4 miesiące ... . i to chyba takie optymistycznie brane...
Naprawdę nie mogą zwiększyć sił przerobowych??
Komentarz
-
Komentarz